Ana Sayfa   Ürün İçeriği   Nasıl Kullanılır?   S.S.S Yorumlar İletişim  
Kendi Sağlığınızı Tehlikeye Atmamak için ORJİNAL ürün almaya özen gösterin



0222 231 42 50
0536 708 12 83
Bize ulaşarak sorularınıza yanıt alabilir, sipariş verebilirsiniz.


Aras Kargo
İllere Aynı Gün Teslimat


Altın Çilek
  Ana Sayfa  »  Sıkça Sorulan Sorular

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜLLERİ NEDEN HEM 90KAPSÜL HEMDE DAHA UCUZDUR?
Öncelikle Mindivan Altın Çilek ucuz bir ürün değil, olması gereken fiyatında satılmaktadır. Yani Mindivan Altın Çilek ucuz değil, diğer ürünler pahalıdır. Ürünümüz 90 Kapsüldür, çünkü 15 yıllık Mindivan üretim deneyimi bize sağlıklı ve dengeli bir kilo verme sürecinin ancak bu şekilde gerçekleşebileceğini öğretti. Altın Çilek zayıflama kapsülü öğünlerden önce günde 3 kez kullanıldığında daha net ve sağlıklı sonuçlar verir. Ürünümüzü size daha uygun fiyattan ulaştırabiliyor olmamızın bir diğer sebebi de direkt üretimden satışa sunuyor oluşumuzdur. Yani aracı yoktur. Ürün dolaylı yoldan değil, direkt üretimden size gelmektedir.


.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜLLERİ GERÇEKTEN ZAYIFLATIR MI?
Kesinlikle evet. Mindivan ALTIN ÇİLEK zaten bunun için tasarlanmış bir üründür. İçeriğinde bulunan maddeler sayesinde sağlığınızı bozmadan tamamen doğal yollardan kolayca kilo vermenizi sağlar.

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜL NASIL ZAYIFLATIR?
İçeriğinde barındırdığı lifler sayesinde Tokluk hissi kazanmanıza, açlık hissinizi bastırarak çok yememenize yardımcı olur. Ayrıca, şeker oranınızın dengelenmesine, bağırsaklarınızın düzene girmesine ve Yağ yakımınızın hızlanmasına yardımcı olarak zayıflamanıza katkı sağlar.

.Mindivan ALTIN ÇİLEĞİN FAYDALARI NELERDİR?
Altın çileğin içerisinde birçok vitamin ve mineraller mevcuttur. Altın çilek Kolesterolü ve şekeri dengeliyor, bağırsak sisteminizi düzenliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Bunların dışında birçok hastalığa karşı koruyucu etkisi olan Mindivan ALTIN ÇİLEK da şekerinizi de dengeliyor. Ve bu sayede kilonuzu kontrol etmeniz daha kolaylaşıyor. İçeriğindeki lifli yapı sayesinde tokluk hissi oluşturuyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan olan Mindivan ALTIN ÇİLEK sağlığınız korumakta da size fayda sağlar.

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜLÜN İÇİNDE SAĞLIĞA ZARARLI KİMYASAL MADDE BULUNUR MU?
Kesinlikle hayır. Mindivan ALTIN ÇİLEK kapsülleri İçerisinde kimyasal hiçbir madde bulundurmaz. % 100 bitkisel bir üründür.

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜLDEN KESİN BİR SONUÇ ALMAK İÇİN EN AZ NE KADAR SÜRE KULLANILMASI GEREKİR?
Mindivan ALTIN ÇİLEK kapsüllerini kullanım süreniz vücudunuza vermek istediğiniz şekle göre değişkendir. Yeterli kiloyu verdiğinizi düşündüğünüz zamana kadar güvenle kullanabilirsiniz.% 100 bitkisel olduğundan süre sınırlaması yoktur. Kesin sonuç alabilmek için düzenli kullanmalısınız.

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜLÜ KULLANMAYA BAŞLADIĞIMDA NASIL BİR FARKLILIK HİSSEDERİM?
Mindivan ALTIN ÇİLEK kullanmaya başladıktan sonra ilk hafta sizi nasıl etkilediğine dikkat etmelisiniz. İlk haftadan itibaren iştahınızda kapanma ve daha az yeme eğilimi gözlemleyeceksiniz. Bununla birlikte Mindivan ALTIN ÇİLEK enerjinizde fark edilebilir bir artış sağlar. Bunun nedeni Mindivan ALTIN ÇİLEK te bulunan güçlü antioksidanlardır. Antioksidanlar vücudunuzdaki serbest radikalleri engelleyerek sağlıklı bir yaşama kavuşmanızı yardımcı olur.

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜLÜ NASIL KULLANMALIYIM?
Mindivan ALTIN ÇİLEK kutuları 90 adet kapsül içerir. Sabah öğlen ve akşam yemeklerinden önce 1 adet olmak üzere günde 3 kez kullanılmalıdır. Yemeklerden yaklaşık 1 saat önce bir miktar su ile alınmalıdır. Unutmayın düzenli ve doğru kullanım sonucu ürün etkisini katlayacaktır.

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜLÜ KİMLER KULLANAMAZ?
Mindivan ALTIN ÇİLEK Kapsülü sağlıklı kilo vermek isteyen herkes güvenle kullanabilir. Ancak herhangi bir rahatsızlık ve hastalığı önleme veya tedavi amacı ile kullanılmaz.

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜL KULLANIRKEN SPOR VE DİYET YAPMALI MIYIZ?
Mindivan ALTIN ÇİLEK kullanırken Spor ve diyet yapmak şart değildir. Ancak yapılmasında herhangi bir sakınca yoktur. Spor yapmanız daha hızlı kilo verme konusunda size fayda sağlar.

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜLÜN YAN ETKİSİ VAR MI?
Mindivan ALTIN ÇİLEK %100 doğal bir üründür. Yapılan klinik test ve kullanım sonucu ortaya çıkan sonuçlarda çıkan herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır.

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜL VÜCUTTA ALIŞKANLIK YAPAR MI?
Kesinlikle Hayır! Mindivan ALTIN ÇİLEK kapsül alışkanlık yapacak herhangi bir madde ya da türevlerini içermez.

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜLÜN İÇERİSİNDE HANGİ VİTAMİNLERİ İÇERİR?
Altın Çilek meyvesi özünde bulunan C,B1,B2,B3 ve karoten gibi vitamin ve mineraller ile sağlığa en faydalı meyve olarak gösterilmektedir. Altın çilek lif oranı en yüksek olan bitkilerden olarak gösterilmektedir.

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜLLERİ ELİME NE KADAR SÜRE DE ULAŞIR?
Siparişinizi kesinleştirdikten sonra aynı gün içerisinde paketiniz kargoya teslim edilir.

.Mindivan ALTIN ÇİLEK KAPSÜLÜ ALDIĞIM ZAMAN ÖDEMESİNİ KAPIDA YAPABİLİR MİYİM?
Sistemimizde kapıda ödeme seçeneğimiz mevcuttur. Güvenle kapıda ödemeyi hem nakit hem de kredi kartıyla gerçekleştirebilirsiniz.


|  Ana Sayfa  |   Ürün İçeriği  |   Nasıl Kullanılır?  |   Yorumlar  |   Sipariş Ver  |   Sıkça Sorulan Sorular  |   İletişim  |  
Copyright © 2012 EspowerBilisim.Com